Categorie General > Sport intern

Craiova SportFest

(1/1)

Pamico:


Pe data de 13 Septembrie 2014, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, organizeaza in municipiul Craiova evenimentul sportiv Craiova–Sport Fest. Alaturi de DJST Dolj, in sprijinul evenimentului au mai venit si Primaria Craiova, Consiliul Local Craiova, RAT Craiova, Sala Polivalenta si cluburile sportive din Craiova.

Printre disciplinele sportive care vor fi reprezentate la SportFest se regasesc: atletism, handbal, arte martiale, baschet, box, alpinism-escalada, fotbal, judo, lupte, oina, scrima, dans sportiv, sah, tenis de camp, tenis de masa, table-backgammon, badminton, volei si altele. Evenimentul Craiova–Sport Fest are ca scop popularizarea si mediatizarea fenomenului sportiv, obiectivele principale fiind prezentarea si promovarea sportivilor craioveni, implicarea populatiei in activitatile sportiv recreative si in spectacolul sportiv si de asemenea, prezentarea ofertei sportive, in vederea atragerii copiilor pentru practicarea sportului de performanta.

Activitatile care se vor desfasura in cadrul Craiova–Sport Fest sunt impartite in patru zone si anume:

ZONA 1 – Piaţa Mihai Viteazul
Streetball
Vor fi amenajate un numar de 8 terenuri pentru streetball si aruncari la cos. Se vor organiza concursuri de streetball pe categorii de varsta, participarea fiind pe baza de inscriere. De asemenea vor fi organizate demonstratii de baschet cu participarea sportivilor seniori de la echipa de baschet SCM U Craiova si a echipelor de juniori si copii de la CSS Craiova, BC Lions Craiova, CS Royal Craiova, Baschet Club ”Ingerii Baniei”.
Categorii de varsta: sub 12 ani, 12-18 ani; peste 18 ani

ZONA 2 – str. A.I.Cuza – Prefectură – Primărie – zona comerciala
Atletism – demonstratie cu participarea sportivilor din cluburile CSM Craiova, CSU Craiova, LPS P.Triscu Craiova.
Scrima - demonstratie cu participarea sportivilor din cluburile CSM Craiova, CSU Craiova, LPS P.Triscu Craiova.
Handbal – jocuri si demonstratii intre sportivii copii si juniori de la cluburile HCM Craiova si CSS Craiova. Demonstratii si concursuri de aruncari libere pentru populatie cu participarea sportivelor senioare de la SCM Craiova.
Volei - jocuri si demonstratii intre sportivii copii si juniori de la Colegiul National Nicolae Titulescu Craiova si A.S. Scoala de Volei Craiova.
Oina – demonstratie, jocuri si activitati interactive organizate de CS Hoina Craiova

ZONA 3 – Piata William Shakespeare
Dans sportiv – demonstratii si animatie organizate de catre cluburile CDS Katamis Craiova, CS Patricia Dance Craiova, Palatul Copiilor Craiova, Asociatia Sportiva Decebal Craiova. Participare libera.
Lupte, judo, arte martiale, karate – demonstratii, concursuri, animatie cu participarea cluburilor LPS P.Triscu Craiova, CSM Craiova, CS Washi Craiova, Wu-Quan-Li Craiova, CS Adi-San Craiova.
Escalada – CS Dracones Rhabon Craiova, participare libera. Se va amplasa un panou de escala. Doritorii vor putea executa catarari sub indrumarea monitorilor de specialitate.
Sah, table-backgammond – concursuri si initiere. Coordonatori: CS Tinerii Maestrii Craiova, CS Fair Play Craiova, CSM Craiova.
Tenis de masa – concursuri, jocuri libere, demonstratii cu participarea populatiei. Organizator CSS Craiova.
Box – demonstratie cu participarea sportivilor din cadrul CSM Craiova si CS CFR IRLU Marfa Craiova.
Badminton – demonstratie si activitati libere sub coordonarea profesorilor si sportivilor de la LPS Petrache Triscu Craiova.

ZONA 4 – str. A.I.Cuza – Universitea din Craiova
Tenis – demonstratii si activitati interactive organizate de catre cluburile CS Stanica Craiova, CS Kofe Craiova, CSM Craiova, CS Vointa Craiova
Zona de animatie si jocuri
Se vor desfasura activitati sportiv recreative pentru copii, de catre Asociatia Pro EFS Craiova si Palatul Copiilor Craiova.
Pentru adulti vor fi organizate activităţii de gimnastică aerobică si fitness de către centrele de gimnastică autorizate din Craiova.
Fotbal
Campionat de fotbal pentru grupele de copii de la cluburile: CSS Craiova, CSJ Stiinta Craiova, CS Luceafarul Craiova, CSU Craiova.

"Speram sa fie o reusita si ne rugam sa avem parte de vreme buna", a declarat Alina Ionescu, directorul DJST Dolj.

Mai multe amanunte You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View