Categorie General > Motor-Sport

TOYOTA C-HR Concept

(1/1)

Pamico:


Toyota are o buna si indelungata reputatie pentru inovare, in mai multe segmente diferite ale pietei auto mondiale. O confirmare a acestui fapt, a fost prezenta sa la Salonul Auto de la Paris cu un nou concept hibrid numit C-HR.

Toyota C-HR combina aspecte de la alte trei modele anterioare, aducand impreuna o parte din designul si ingeniozitatea primului model RAV4, introduce o noua versiune sofisticata a tehnologiei hibrid folosita la modelul Prius si noi nivele de dinamism si agilitate inspirate de la modelul GT86. Desi inspirat de la alte modele, Toyota C-HR este construit in jurul unei platforme complet noua descrisa ca ultra moderna din punct de vedere al confortului, stabilitatii si performantei.

Acesta masoara 4,350 m lungime, 1,850 m latime, 1,500 m inaltime si are un ampatament de 2,640 m. Din pacate, oficialii nu au aratat ce ascunde conceptul sub capota si nici in habitaclu. Acest fapt ne duce cu gandul ca pana la intrarea in fabricatie de serie, este posibil sa mai existe unele modificari. Asta nu mai devreme de 2016-2017. Pana atunci insa, va puteti delecta urmarind cateva poze cu noul concept Toyota C-HR.


You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View