Life & Style > LifeStyle

Xhibitionist - un Batmobil al oceanelor

(1/1)

Pamico:


Iahtul de lux Xhibitionist este Batmobilul marilor si oceanelor. Dezvoltat de designerul suedez Eduard Gray de la Gray Design Studio, iahtul de 75 m lungime are un design extrem de elegant, imbinand armonios eleganta stilului art-nouveau de la interior cu formele futuriste de la exterior.

Coca este descrisa ca fiind un trimaran inversat, iar influenta liniilor inspirate de masinile sport este usor de observat. Cum era de asteptat, iahtul este plin de inovatii care mai de care mai futuriste. Panouri solare uriase care se deschid precum capota unei masini sport, asigurand o parte din sursa de energie necesara, iar atunci cand este cazul acestea se pot transforma usor in heliport si de ce nu, chiar intr-o platforma pentru divese spectacole.

In salonul principal, candelabrele Bacarat, un pian Steinway si scara principala decorata cu marmura de Cornwall, dau tonul clasic al decorului pentru a sublinia eleganta amenajarilor interioare. O parte din puntea inferiora a fost transformata intr-un showroom cu 8 locuri de parcare, pentru a permite imbarcarea cu tot cu limuzina de lux in cursul calatoriilor. Ca si cum crearea unui Batmobil pe apa nu era de ajuns, Eduard Gray care este totodata si designer de masini, e echipat Xhibitionist si cu o masina sport, Xhibit-G.

La pupa se afla zona de club, care ofera spatiu pentru evenimente mai aproape de apa. Un jacuzzi si canapele confortabile ofera oaspetilor un spatiu amplu pentru relaxare. Ca un plus de spectaculozitate, Xhibitionist foloseste iluminatul ambiental oferit de OceanLED, o firma cu nume greu in domeniul ambarcatiunilor de lux. Dar cum pozele se spune ca fac mai mult decat o mie de cuvinte, va las sa admirati mai jos maiastra realizare de 25 de milioane de dolari a celor de la You are not allowed to view links. Register or Login.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View