Hardware > Stiri IT Hardware

TDK Soundcube

(1/1)

Pamico:
TDK Soundcube

Deceniile care vor urma anilor 2010, vor lasa in urma o perioada cunoscuta sub numele de epoca Apple. Perioada cand Apple a avut suprematie pe piata high tech. Aproape fiecare nou accesoriu electronic pare s? fie proiectat numai pentru a fi compatibil cu iPod, iPhone, iPad sau Mac.
În timp ce multi din producatorii de boxe proiecteaza produsele lor doar pentru a lucra cu crea?iile lui Steve Jobs' , primul lucru care iti atrage atentia cu privire la Soundcube TDK este versatilitatea sa.
Dar, previzibil si TDK Soundcube iti va da posibilitatea sa-ti conectezi direct cel mai recent produs Apple si sa-ti asculti melodiile preferate.Versatilitatea TDK Soundcube consta in interfata USB, care iti da posibilitatea conexiunii cu un PC, televizor, chitara electrica, music player, sau la orice alt gadget audio pe care il detii.
TDK Soundcube are in dotare patru difuzoare de 5,25", un amplificator audio de o calitate excelenta, care iti da posibilitatea sa asculti diferite genuri de muzica (Beyonce, Beatles sau Simon & Garfunkel) la o calitate mai mult decat buna.
Spre deosebire de majoritatea monotona a i-docking station, aceasta cutie muzicala are un aspect funky rockstar. La o simpla privire aruncata, TDK Soundcube da impresia ca este facuta sa deranjeze vecinii.

TDK Soundcube are un aspect profesionist si este foarte bine lucrat, dar cu toate acestea este departe de a fi perfect. Un element care nu prea pare sa se potriveasca cu design-ul, este un maner din piele maro care troneaza in partea superioara a boxei. Cu toate acestea utilitatea lui este dovedita atunci cand trebuie sa-ti pui muschii in miscare in momentul cand vrei sa-i schimbi locatia. Si  mai ales dupa ce introduci cele 12 baterii R20 in locasul special destinat acestora.

Un alt minus ar fi difuzoarele expuse, fara masca si care dezvolta riscul de a fi lovite atunci cand vrei sa transporti cutia muzicala. De asemenea, cu toate ca TDK Soundcube este dotat si cu un tuner radio si o antena extensibila, receptia acestuia nu este prea uniforma.
De?i Soundcube arat? foarte bine, suna grozav ?i func?ioneaz? cu aproape orice produs electronic, este departe de a fi perfect.
Pretul: £299

You are not allowed to view links. Register or Login

Sursa: dailymail.co.uk

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View