Software > Stiri IT Software

Firefox 6 beta !

(1/1)

Pamico:
E clar ca Mozilla vrea sa depaseasca Google in materie de viteza de dezvoltare a browser-ului. N-a trecut o luna de cand Firefox 5 a fost oficial lansat, si deja avem Firefox 6 beta. Iar Firefox 7 este in stadiu alpha de dezvoltare (sau Aurora cum mai este acesta cunoscut la Mozilla).
Dar din cauza ciclului scurt de programare si lansare, fiecare noua versiune a acestui browser vine cu putine schimbari. Pe scurt, uneltele de dezvoltare sunt mai complete si mai usor de accesat, fiind disponibile si in meniul Web Development. Consola web poate fi acum repozitionata dupa preferinta fiecaruia, si beneficiaza de auto complete si de Scratchpad, un fel de notepad pe care pot fi testate liniile de cod.
S-a intors si tehnologia WebSocket, de comunicare intre o pagina de net si server, scoasa spre sfarsitul anului trecut din cauza gaurilor de securitate continute. Iar pagina de "about" ofera mult mai multe informatii, inclusiv cantitatea de memorie folosita, parolele si permisiunile alocate.
Iar bara de adrese a fost putin prelucrata, subliniind denumirea site-urilor ca la Internet Explorer 9. Totodata performanta a fost sporita, Firefox 6 pornind mai rapid si consumand mai putina memorie. Lista completa a modificarilor o puteti gasi You are not allowed to view links. Register or Login. Si daca doriti, puteti incerca noul Firefox 6 beta 1 de You are not allowed to view links. Register or Login.... You are not allowed to view links. Register or Login

Articol original: Firefox 6 beta | Arena IT

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View