Currently:
  • A aparut memory stick-ul cu vibrator. Special pentru femei 5 1

Hardware > Stiri IT Hardware

A aparut memory stick-ul cu vibrator. Special pentru femei

(1/1)

Pamico:
A aparut  memory stick-ul cu vibrator. Special pentru femei !  :)

Gadgeturile moderne sunt recunoscute pentru multiplele facilitati pe care ni le ofera - unele deja banale (ex: telefon cu MP3 sau camera foto), altele excentrice. Din aceasta categorie a produselor inedite face parte si stick-ul de memorie "DUET", cu vibrator integrat.Interfata USB si designul standard (exceptând finisajele premium) asigura o discretie totala -posesoarele ineditului gadget nu vor fi banuite de colegi sau de apropiati ca folosesc un memory stick pe post de jucarie erotica.

Acasa însa, în intimitate, doamnele si domnisoarele se pot bucura pe deplin de functia ultra-secreta a acestui gadget de lux. Corpul fin din silicon si metal ascunde în interior doua motorase cu vibratii ce pot fi reglate pe cinci trepte de putere , în functie de "dispozitia" utilizatoarelor.Memory stick-ul se alimenteaza / încarca de la port-ul USB al calculatorului si ofera un spatiu de stocare destul de generos, de aproximativ 16 GB.

Deconectat, ofera o autonomie de pâna la patru ore , mai mult decât suficient chiar si pentru cele mai "aprige" utilizatoare.

Daca aveti în cercul de apropiati doamne sau domnisoare deschise catre astfel de experiente si vreti sa le faceti un cadou cu adevarat surprinzator, puteti solicita mai multe informatii direct de la You are not allowed to view links. Register or Login. Tot de acolo aflati si cum sa comandati stick-ul nazdravan.You are not allowed to view links. Register or Login

Mihai:
 :D Poate este vibrator cu memory stick ... Sau nu ?  donald:

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or Login :D Poate este vibratot cu memory stick ... Sau nu ?  donald:

--- End quote ---

 donald:  Poti sa o iei si asa daca doresti !

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View