Categorie General > Parteneri

Forumul Pescarilor Din Oltenia

(1/2) > >>

Pamico:
Forumul Pescarilor din Oltenia
Comunitatea pescarilor din Oltenia . Aici gasesti tot ce vrei: nade, momeli, tehnici de pescuit, mancaruri cu peste, etc. Dar cel mai important, gasesti stiri calde despre locurile de pescuit din zona Olteniei !
You are not allowed to view links. Register or Login

Sean28:
O idee foarte interesanta si frumoasa cu acest forum, cel al pescarilor din oltenia. Nu m-as fi gandit ca este cineva atat de pasionat de pescuit incat sa poata demara un astfel de forum cu atatea subiecte. Felicitari! Oricum, consider ca mult prea putin este promovata zona Olteniei, iar forumul acesta este un lucru excelent. Am postat si eu la mine intr-unul din site-uri, la rubrica "Agrement" cateva link-uri catre acest forum (am sa-ti dau PM linkul).
p.s. de cativa ani buni nu am mai mers la pescuit si parca imi lipseste entuziasmul acela pe care ti-l da o undita "plina".

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or LoginO idee foarte interesanta si frumoasa cu acest forum, cel al pescarilor din oltenia. Nu m-as fi gandit ca este cineva atat de pasionat de pescuit incat sa poata demara un astfel de forum cu atatea subiecte. Felicitari! Oricum, consider ca mult prea putin este promovata zona Olteniei, iar forumul acesta este un lucru excelent. Am postat si eu la mine intr-unul din site-uri, la rubrica "Agrement" cateva link-uri catre acest forum (am sa-ti dau PM linkul).
p.s. de cativa ani buni nu am mai mers la pescuit si parca imi lipseste entuziasmul acela pe care ti-l da o undita "plina".

--- End quote ---

Da, bine venit un astfel de forum, dar nu prea stie lumea de el !  Sunt si ei la inceput ca si noi !   :)

Nino_:
Multumim pentru aprecieri !
Tin sa va anunt ca Forumul pescarilor din Oltenia a facut inca un pas inainte creand Asociatia "Pescar In Oltenia.ro"  (APO.ro)
Asociatia "Pescar In Oltenia.ro" (APO.ro) va activa in principal in domeniul pescuitului si a tot ce inseamna aceasta activitate si va apara interesele pescarului sportiv dar va actiona si in domeniul protejarii mediului realizand actiuni de ecologizare, intretinere a mediului piscicol etc.

Asociatia "Pescar In Oltenia.ro" (APO.ro) isi pronune:
- sa lupte impotriva braconajului prin toate mijloacele posibile
- sa promoveze pescuitul ca sport
- sa stabileasca parteneriate in beneficiul membrilor sai
- sa ofere membrilor sai posibilitatea de a pescui pe locatii ale asociatiei in conditii optime, civilizate si cu posibilitatea unei poze trofeu (pe care toti ne-o dorim)
- sa ajute la refacerea fondului piscicol
- sa organizeze activitati sportive (concursuri), ecologice (de igienizare ale unor zone de interes general), acte caritabile pt cei nevoiasi si nu in ultimul rand intalniri periodice de socializare unde intr-adevar se nasc idei
- sa reprezinte interesele membrilor sai in relatiile cu organele statului si partenerii asociatiei
- sa incerce “educarea” tinerilor in principiile unei viziuni corecte, sportive si ecologice viazavi de pescuit si mediu
 >:D

Pamico:
Excelent, bravo !    :)       Mult succes !    ok:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version
Mobile View