Software > Stiri IT Software

Windows 8

(1/1)

Pamico:
Windows 8, viitorul sistem de operare al celor de la Microsoft, urmeaza sa fie lansat undeva in cursul anului 2012, si sa unifice sub acelasi produs segmentul PC si segmentul mobil. Si ultima data cand vorbeam despre el, aflam ca va include trei interfete diferite, care sa se preteze tuturor dispozitivelor ce il vor folosi.
Si bineinteles, cea mai impresionanta din punct de vedere vizual este Metro, derivata din actualul Windows Mobile 7. Aceasta pare sa fie principala interfata de control pentru Windows 8, care ne va intampina cand vom deschide PC-ul sau smartphone-ul, si care se va intelege la fel de bine cu atingerea degetelor noastre, cat si cu mouse-ul si tastatura.
Si va fi o colectie de aplicatii si comenzi, reprezentate prin deja cunoscutele placute colorate, accentul fiind pus in mod special pe multimedia. De aici se va putea trece in Aero, unde vom gasi programele clasice. Windows 8 va veni si cu un nou browser, gandit pentru atingere, Internet Explorer 10. Iar tastatura virtuala va fi mult mai accesibila si mai … accesata.
Cele doua interfete principale, Metro si Aero, vor putea functiona si in acelasi timp, impartind egal sau nu ecranul. Dupa cum va dori utilizatorul. Iar sistemul de fisiere este mult mai putin folosit. Este clar ca Microsoft incearca sa duca Windows-ul catre oamenii simpli, care nu au chef sa invete un sistem de operare.
Deci Windows 8 va fi facil, intuitiv, si cel mai probabil nu va reusi sa determine veteranii IT sa renunte la Windows 7. Cel putin nu pe PC. Dar mai bine urmarim impreuna filmul de prezentare realizat acum de Microsoft.... You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View