ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Probleme cu repetitie  (Read 1305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3579
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Probleme cu repetitie
« on: September 01, 2011, 08:28:57 PM »
Probleme cu repetitie. Apple a pierdut un alt prototip de iPhone ! Tot intr-un bar !

Un alt angajat al Apple "pare" ca a pierdut un prototip al telefonului iPhone intr-un bar din San Francisco, scrie Mashable.Politia a fost imediat anuntata si, desi a identificat un suspect de 20 de ani, telefonul nu a fost gasit.
In plus, cei de la CNET spun ca aparatul a fost vandut pe site-ul Craigslist cu 200 de dolari, un pret mult mai mic decat a platit blogul tehnologic Gizmodo pentru prototipul iPhone 4, gasit de un client tot intr-un bar.

Chiar si asa, nici Apple, nici politia locala nu au comentat.

Anul trecut, cei de la Gizmodo au starnit valva in piata dupa ce au prezentat noul iPhone 4 in premiera, un aparat pierdut intr-un local de inginerul Apple, Robert Powell. Acesta a fost gasit de Brian Hogan, care l-a vandut mai departe pentru 5.000 de dolari. Apple l-a dat in judecata pe editorul Gizmodo, insa, ulterior acesta a scapat de acuzatii.
De data aceasta, nimeni nu stie, inca, daca este vorba despre acelasi model de iPhone 5 care va ajunge in magazine in octombrie, dupa cum au anuntat deja operatorii telecom din SUA.
Sursa: incont.ro


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele