Software > Stiri IT Software

Emulator si calculator stiintific de la Canon

(1/1)

Pamico:
Emulator si calculator stiintific de la Canon

Canon a anuntat lansarea emulatorului F-718SGA – primul produs software al companiei ce reproduce pe ecranul PC-ului functionalitatea calculatoarelor stiintifice Canon. Conceput pentru o utilizare în salile de clasa si amfiteatre, softul F-718SGA este o aplicatie utila profesorilor pentru desfasurarea lectiilor de matematica, combinând functionalitatea avansata cu o interfata usor de utilizat.
Oferind o solutie eficienta atât pentru profesori cât si pentru studenti, Canon a lansat si modelul F-715SG, cel mai nou calculator stiintific cu functii multiple realizat din materiale Canon reciclate, fiind ideal pentru cei care doresc sa micsoreze impactul asupra mediului, fara a renunta la performanta sau stil.

Dotat cu o selectie de functii intuitive si usor de utilizat, emulatorul F-718SGA ofera educatorilor flexibilitate si control asupra continutului afisat pe ecran. Imitând caracteristicile fizice ale calculatorului stiintific Canon F-718SGA, softul permite profesorilor sa prezinte grupurilor de studenti demonstratii interactive ale unor calcule complexe. Optiunea ‘capture display’ permite utilizatorului sa realizeze instantaneu o captura a continutului de pe ecran, fiind ideala pentru profesorii ce vor sa ofere un ghid pas cu pas de rezolvare a unei anumite calculatii.

Pentru calcule complexe, profesorii pot utiliza functia ‘independent display enlarge’, ce afiseaza o versiune mai mare a ecranului de calcul, simplificând modalitatea de a demonstra si explica ecuatii matematice lungi. Emulatorul F-718SGA este conceput sa fie flexibil, rulând direct de pe medii optice de stocare, astfel încât utilizatorul sa îl poata folosi de pe orice calculator din clasa, fara sa îl mai instaleze.

Canon F-715SG – forma si functii
Pentru a completa lansarea emulatorului F-718SGA, noul F-715SG este un calculator stiintific elegant, subtire si usor ca greutate, ideal pentru studentii ce sunt nevoiti sa lucreze cu ecuatii complexe.
Disponibilitatea sa într-o varietate de trei combinatii de culori, ce includ alb/albastru, alb/rosu si negru, permite studentilor sa aleaga acea varianta ce se potriveste cu gustul si personalitatea lor.  Pentru a efectua mai usor calcule lungi, modelul este echipat cu peste 250 de functii si optiuni, inclusiv functia de a memora, stoca si rememora pâna la 17 raspunsuri numerice diferite, iar ecranul LCD disponibil pe modelul F-715SG este capabil sa afiseze simultan doua linii de calcule.

F-715SG este fabricat în conformitate cu politica Canon de a reduce impactul produselor sale asupra mediului, o caracteristica cheie a gamei de calculatoare Canon. La fel ca alte modele din gama sa, F-715SG este partial construit din materiale reciclate de pe alte produse Canon, pentru a se reduce utilizarea de noi resurse. F-715SG include, de asemenea, un panou solar si un acumulator ce poate fi schimbat pentru a garanta o functionare continua, în timp ce un nou indicator de baterie permite utilizatorilor sa monitorizeze nivelul de energie ramas, pe masura ce lucreaza.  You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View