Hardware > Stiri IT Hardware

HP dorea sa scape de divizia PC inca din 2010

(1/1)

Dementor:
Hewlett Packard a vrut sa vanda divizia de PC-uri cu mult timp inainte de a face aceasta intentie publica (in urma cu aproximativ trei saptamani), potrivit You are not allowed to view links. Register or Login.

Producatorul de PC-uri s-a aflat, anul trecut, in discutii pentru vanzarea diviziei de computere cu companii precum Samsung si LG, afirma o sursa citata de jurnalistii Cnet. Pana luna trecuta, cand HP a anuntat public ca renunta la WebOS si la divizia producatoare de PC-uri, nimeni din industrie nu banuia ceva, drept pentru care stirea a fost un soc pentru lumea IT.


Apoi HP a venit cu un alt anunt pentru a mai calma investitorii, respectiv a spus ca va separa divizia PC de restul companiei pentru a-i oferi mai multa "agilitate" pe piata. Ba chiar compania a publicat mai multe reclame in ziarele americane cu acest ultim anunt.
Potrivit lui Bob O'Donnell, analist in cadrul firmei de consultanta IDC, publicitatea la care a apelat acum HP pentru divizia PC este menita sa mai linisteasca spiriritele si sa mai elimine din incertitudini.

Sursa: hit.ro

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View