Software > Antivirus si Securitate

Serviciile online ale Microsoft, afectate de o cadere de sistem

(1/1)

Dementor:
Milioane de utilizatori ai Microsoft nu au putut sa foloseasca serviciile online ale companiei, seara trecuta. Motivul este caderea sistemului, ceea cea a afectat cele mai importante servicii ale companiei, unele bazate pe tehnolgia cloud, potrivit You are not allowed to view links. Register or Login.

Servicii precum Hotmail, Office365 si Skydrive au fost inutilizabile joi noaptea, timp de doua ore si jumatate, intre orele 3:00 GMT si 5:30 GMT.


Microsoft a declarat in aceasta dimineata ca problemele par a fi fost cauzate de configurarea DNS-urilor si ca deficientele au fost rezolvate. Microsoft, care a mai avut probleme de conectivitate pe partea serviciilor online luna trecuta, nu este singura mare companie care s-a confruntat cu neplaceri de acest gen.

Utilizatorii Google au avut si ei de-a face cu imposibilitatea conectarii la serviciile companiei de curand. Incidentele dau astfel motive de ingrijorare legate de fiabilitatea serviciilor cloud-computing, promovate in acest moment ca model clar ce va fi adoptat in viitorul apropiat pentru stocarea de date si ca va inlocui dispozitivele de stocare actuale.

Sursa: hit.ro

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View