GSM - Telefoane > Apple

Stress Check - aplicatia iPhone care masoara stresul

(1/1)

Dementor:
Crezi ca esti stresat/a? Sigur vei spune ca da, ca acum stresul e in trend. Cineva, sau mai bine spus ceva, te poate contrazice sau iti poate demonstra ca nu ai dreptate si nu esti chiar asa de stresat pe cat vrei sa dai de inteles. Sau, din contra, iti va confirma ca mai ai un pic si clachezi din cauza stresului. Vorbim despre o aplicatie dedicata posesorilor de iPhone, denumita Stress Check, dezvoltata de Azumio si care chiar pare sa faca ce spun dezvoltatorii ei: masoara stresul, potrivit You are not allowed to view links. Register or Login.

Pentru a folosi aplicatia nu trebuie sa faci mare lucru (in afara de faptul ca trebuie sa-ti cumperi un iPhone, daca n-ai unul) - deschizi aplicatia, iti plasezi indexul pe blitul camerei foto si astepti ca software-ul sa-si faca treaba, doua minute.


Adica sa detecteze, prin intermediul lumininii flash-ului, vasele sanguine din degetul tau. Este vorba despre un fel de scanare a nivelului de hormoni care se "plimba" prin sange. Dupa ce stati cu degetul dou minute fixat pe camera iPhone-ului, aplicatia afiseaza nivelul de stres. Cei de la CNET, care au testat aplicatia, nu se jura pentru acuratetea informatiilor afisate, dar spun ca software-ul chiar functioneaza.

Sursa: hit.ro

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View