Software > Stiri Globale

BlizzCon se transmite live (contracost)

(1/1)

Dementor:
BlizzCon, cea mai mare reuniune a fanilor jocurilor Warcraft, Starcraft si Diablo, are loc in acest an intre 21 si 22 octombrie, potrivit You are not allowed to view links. Register or Login.

Evenimentul are loc, ca si in cazul celorlalte editii, la Centrul de Conferinte Anaheim din California Statele Unite, unde participantii vor avea ocazia sa testeze cele mai recente versiuni ale jocurilor produse de catre Blizzard, sa participe la competitii si concursuri, sa cunoasca dezvoltatorii produselor si sa afle informatii despre proiectele la care lucreaza studioul. Nu in ultimul rand, cei care ajung la eveniment vor asista la un spectacol anuntat de Blizzard ca fiind "de proportii".


Pentru cei care nu vor putea participa direct la cel mai mare eveniment Blizzard, exista posibilitatea vizionarii evenimentului live prin intermediul DirectTV, care il va transmite, contra cost (in sistem Pay Per View).

In plus, Blizzard pune la dispozitia celor interesati si Bilete Virtuale (care permit vizionarea multichannel a evenimentului prin streaming internet la calitate HD.

Sursa: hit.ro

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View