Software > Stiri IT Software

Prima versiune W8, disponibila online

(1/1)

Pamico:
Prima versiune W8, disponibila online !

Microsoft a prezentat, marti, la Los Angeles, un preview al noului sistem de operare Windows 8, iar reactiile celor prezenti in sala au fost pozitive, scrie presa internationala. “Reinventam Windows”, a afirmat Steve Sinofsky, seful Windows Live Division.Dezvoltatorilor de aplicatii au primit, marti, unda verde, pentru a lucra pe versiunea beta a noului sistem de operare. O puteti descarca de aici.

“De la chipset la navigare prin menu, Windows 8 ofera o performanta ridicata, fara compromisuri”, si-a laudat “marfa” Sinofsky, incercand sa determine producatorii de soft sa dezvolte aplicatii pentru noul sistem.

Pe noua interfata touch-screen Metro Style, Microsoft spera sa atraga sute daca nu mii de aplicatii, in tentativa de a ajunge din urma si, de ce nu, de a surclasa ofertele rivalilor de la Apple (iOS) si Google (Android).

«Microsoft incearca, cu noul sistem, sa dea o lovitura de gratie concurentei, in principal celor de la Google, care au lansat Chrome OS. Targetul principal pentru Windows 8 il reprezinta segmentul tabletelor, acolo unde Microsoft a fost prins descoperit. Oficialii Microsoft au realizat, in sfarsit, ca pot avea soarta Nokia, daca nu vor reactiona la concurenta acerba practicata de Apple, cu IOS, si Google, cu Android si Chrome”, a declarat Mark Kellsney, analist la IT Global.

Cum arata noul W8?

Prezentat pe o tableta Samsung, Windows 8 a pornit in 8 secunde si a rulat la un nivel optim. Noul sistem de operare are nevoie de un procesor de  numai 1 Ghz si 1 GB de memorie RAM.

Cerintele minime pentru Windows 8 includ, dincolo de procesorul de 1 GHz, memoria de 1 GB RAM (pentru sistemul de operare pe 32 de biti) sau 2 GB de RAM (pentru versiunea pe 64 de biti),  16 respectiv 20 GB spatiu liber pe hard, placa video cu suport DirectX 9 si drivere WDDM 1.0.

Microsoft va integra in Windows 8  Explorer 10 si serviciile Skype de telefonie si videoconferinta pe internet.

Oficialii Microsoft au spus ca data lansarii noului sistem este secreta. Surse din piata afirma ca, cel mai probabil, acesta va fi lansat in prima parte a anului viitor.

You are not allowed to view links. Register or Login

Sursa: gadgetreport.ro

Pute?i downloada acest? ultim? versiune direct de pe site-ul lor.Versiunile de download pornesc de la 2.8 GB pân? la 4.8 GB, în func?ie de ce versiune v? alege?i.

Mai jos aveti pentru download, linkuri c?tre torente pentru a avea o vitez? mai bun? la download !

Windows 8 Developer Preview 32 bit – English
You are not allowed to view links. Register or Login

Windows 8 Developer Preview 64 bit – English
You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View