ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Google va sterge profilurile private, incepand cu luna august 2011  (Read 1326 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Google va sterge profilurile private, incepand cu luna august 2011 !Incepand cu 31 august 2011, Google va sterge toate profilurile private. Cei care vor dori sa isi pastreze profilul vor fi obligati sa isi faca publice cel putin numele si sexul.
Nu va temeti ca va fi sters contul de Google sau de Gmail. Se doreste eliminarea profilurilor private care folosesc servicii precum Google Buzz sau Google Reader.
O alta solutie ar fi sa optati pentru un cont de Google Plus, pe adresa personala, pentru a avea garantia ca nu va fi afectat.

De asemenea pentru cei care s-au obisnuit sa foloseasca serviciile Google Picasa sau Blogger, trebuie sa stie ca in curand gigantul va renumi aceste servicii in "Google Photos" si "Google Blogs" pentru a intari brand-ul Google Plus.
Acestia au anuntat ca vor schimba doar denumirea serviciilor, restul datelor ramanand neatinse.

Pentru final, un aspect interesant este contul de Google Plus al lui Mark Zuckerberg (fondatorul Facebook, principalul concurent al serviciului Plus) unde acesta a depasit valoarea de 41.000 de prieteni.
Desi aceasta valoare nu este foarte mare, in comparatie cu cei 4,5 milioane de fani pe Facebook ai lui Zuckerberg, acesta se mentine momentan pe primul loc la numarul de prieteni in Google Plus, fiind urmat de CEO Google, Larry Page (peste 28.000 de prieteni).


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele