Software > MMO

Free MMORPG Top ( imao )

(1/1)

Evo.sh.:
     MMORPG-urile sunt unele dintre cele mai jucate tipuri de jocuri WorldWide, posibil cele mai jucate. Desigur ca cele mai cunoscute dintre ele au si un pret pe masura. Un gamer normal ar vrea sa se joace cel mai popular joc, dar ceea ce il impiedica este pretul. Din acest motiv multi Erpegisti joaca pe servere private ( ilegale ). Mai sunt si gameri care se multumesc cu jocuri mai putin populare, dar care in schimb nu costa nimic.


     RPG-urile si MMORPG-urile variaza in genuri, de la fantasy, la sci-fi. Asa ca este foarte greu sa faci un top al tuturor MMORPG-urile, deci eu va voi spune ( doar punctul meu de vedere ) care sunt cele mai bune:


     Pentru genul fantasy avem:
       
         1. You are not allowed to view links. Register or Login. La momentul actual, acest joc poate fi jucat doar de posesorii de IP de USA, dar se poate face in asa fel incat sa poti sa te joci si din Europa, turoriale sunt multe pe youtube. Vindictus este un Action-RPG, in care skilurile pe care le folosesti nu trebuie neaparat "invatate" la un Trainer, ci pur si simplu le faci dintr-o combinatie de click dreapta cu click stanga, iar hot-key-urile sunt doar pentru potiuni si alte cele. Nu este Open World, deci nu poti sa mergi pe unde te taie capu, ai doar cateva orase din care iti iei Quest-uri si cumperi potiuni/iteme sau craftezi. Jocul este relativ nou asa ca nu are prea multe clase ( 5 in USA , si 2 in Europa ). Merita incercat pentru ca este foarte "entertaining".
         Gameplay : You are not allowed to view links. Register or Login
       
         2. You are not allowed to view links. Register or Login. Jocul are o grafica 3d draguta, gen Anime, si este setat intr-o lume numita Lemuria. Cel mai unic aspect al jocului este sistemul de lupta dinamic. Spre deosebire de alte MMORPG-uri jocul over un sistem Random( aleator ) de dungeon-uri care tin mereu jocul proaspat.
         Gameplay : You are not allowed to view links. Register or Login

         3. You are not allowed to view links. Register or Login. Jocul combina mitoligia chinezeasca cu cea Norse pentru a crea o poveste/istorie unica. Poti juca cu una din cele 5 clase, fiecare cu seturi de armuri unice.
         Gameplay : You are not allowed to view links. Register or Login

         4. You are not allowed to view links. Register or Login. Ideea acestui joc este luata din mamutul World of Warcraft, Runes of Magic aduce la viata minunata lume a Toboreei printr-o grafica frumoasa. Jocul are peste 600 de Quest-rui, Dungeon-uri foarte bine realizate, si un sistem unic de multi-class. Jocul mai ofera si "in-game player housing", si poti fi sigur ca nu o sa te plictisesti, pentru ca are o comunitate de peste 2.000.000 jucatori.
         Gameplay : You are not allowed to view links. Register or Login

         5. You are not allowed to view links. Register or Login. Cabal este un MMORPG fantasy care are loc in Nevareth. Jocul incearca sa aiba o grafica realista si un set de featurs interesand. De asemenea multe harti care pot fi explorate.
         Gameplay : You are not allowed to view links. Register or Login


     Pntru genul sci-fi avem:

         1. You are not allowed to view links. Register or Login. Acest joc combina elemente fantasy cu elemente sci-fi. Spre deosebire de alte MMORPG-uri, Allods pune foarte mare accent pe story-line. Jocul are loc dupa distrugerea planetei Sarnaut, care a dus la formarea unor mici insulete spatiale numile Allods. Jocul are 2 factiuni cu care poti juca, Empire sau League.
         Gameplay : You are not allowed to view links. Register or Login


       

         Gameplay Videos Up  8)
         Mai postati MMORPG-uri free sa facem postul cat mai mare (   hot: ) , ca doar asa aflam fiecare cat mai mult

Dementor:
Multumim, foarte util acest post! Ai putea sa pui si un trailer pentru fiecare in parte cand ai timp ;)

Evo.sh.:
Done 8)

Pamico:
 O0 Thank you Evo !  :-X

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View