Life & Style > LifeStyle

Calitati masculine de care sunt atrase femeile

(1/1)

Pamico:
Calitati masculine de care sunt atrase femeile

De cele mai multe ori barbatii ard de curiozitate sa afle care este cea mai buna arma pentru a-si cuceri iubita. Intr-un cuvant, cu ce atrag femeile din jurul lor?Si toate aceste intrebari sunt puse atunci cand vine vorba de femei, intrucat in cele mai multe cazuri acestea sunt destul de ascunse cu partenerii, refuzand sa impartaseasca ce anume le-a atras la iubitul lor. Curiozitatea este o arma irezistibila pentru orice fiinta umana, asa ca barbatii isi doresc din tot sufletul sa descifreze astfel de secrete feminine.

Potrivit cercetarilor, femeilor le place mai mult un caracter puternic in fata unuia slab si nu pun accente evidente pe modul in care arata persoana de langa ele. Chiar daca look-ul sau starea financiara sunt, fara indoiala, la fel de irezistibile, de cele mai multe ori sunt puse pe un plan secund in viziunea feminina despre dragoste. Asadar, a fi inteligent, cu stapanire de sine, un adevarat gentleman, cuceritor de profesie vor prima in fata aspectului exterior al trupului. De multe ori, look-ul poate fi destul de usor depasit de modul in care saruta sau face dragoste iubitul ales.

Daca iti doresti sa o 'dai pe spate', incearca sa o asculti si sa te implici in cele spuse de ea. De cele mai multe ori femeile isi doresc parteneri de comunicare mai presus decat potentiali iubiti.

Fii increzator
Daca vei fi sigur pe fortele tale, vei putea sa cuceresti orice femeie. In cele mai multe cazuri, daca femeia va avea de-a face cu un barbat nesigur, care se eschiveaza sa ii raspunda la cele mai elementare intrebari, dar si care nu are talent de cuceritor, cu siguranta va incerca sa il evite.

Cei sapte ani de-acasa
Cine a spus ca zicala de mai sus nu conteaza, cu siguranta s-a inselat. De cele mai multe ori femeile apreciaza la iubitul lor actele de politete zilnice – intr-un cuvant atitudinea de respect pe care le-o afiseaza.

Fii vesel
Chiar daca iti este destul de greu sa crezi, un barbat vesel nu va fi niciodata refuzat de o femeie. De cele mai multe ori femeile se simt atrase de acest gen masculin, in prezenta lor scapand de plictiseala si monotonia vietii de cuplu.

Fii sincer
Daca vei incerca sa minti, nu vei reusi sa o indupleci. Nu uita – femeile au un simt destul de fin pentru a detecta cele mai subtile minciuni, uneori chiar nevinovate, facute doar de dragul de a 'detensiona' atmosfera.

Inteligenta
Se poate spune ca oricine cauta sa aiba in compania sa un partener pe masura. De aceea, inteligenta va fi destul de bine cantarita de catre viitoarea ta cucerire.

Asculta pentru a fi ascultat
Daca iti doresti sa o 'dai pe spate', incearca sa o asculti si sa te implici in cele spuse de ea. De cele mai multe ori femeile isi doresc parteneri de comunicare mai presus decat potentiali iubiti.

sursa: 121.ro

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View