Life & Style > LifeStyle

Trendul Galaxy - Modele de unghii metalice

(1/1)

Pamico:
Trendul Galaxy - Modele de unghii metalice

Modele de unghii metalice sau trendul Galaxy reprezinta precursoarele tendintelor in manichiura pentru primavara/vara 2012. Fascinante si complexe, acestea vor surprinde in design dispozitia tendintelor de a se reintoarce catre natural, catre biologic.Tendintele toamna/iarna in materie de unghii sunt foarte versatile, intrucat sezonul rece este perioada propice pentru colectii de manichiura de petrecere, modele de unghii pictate casual si unghii statement.

Daca despre forma preferata si nuantele casual de lacuri de unghii preferate pentru sezonul rece am discutat in articolul precedent intitulat "Tendinte unghii toamna/iarna 2011-2012 ", am considerat necesar un articol in care sa ilustram cele mai in voga modele de unghii statement, care isi vor pastra cu siguranta popularitatea si in sezonul primavara/vara.

Modelele de unghii metalice si trendul inrudit, Galaxy, reprezinta precursoarele tendintelor in materie de unghii pentru primavara/vara 2012, proaspat conturate cu ocazia Fashion Weeks.

Din cate se anunta, unghiile vor primi cea mai mare atentie in anul care vine, surclasand coafura, tendintele in machiaj primavara/vara 2012 si, chiar tinuta.

Devenind astfel adevarate accesorii, este lesne de inteles faptul ca modelele de unghii vor fi mult mai complicate decat cele cu care suntem obisnuite. Nu ma intelegeti gresit; complex va fi procesul de realizare a acestora, nicidecum efectul vizual final.
Astfel, daca Reverse French - manichiura moonlight iti dadea prea mari batai de cap, afla ca pentru anul care vine, eforturile pentru a capata o manichiura deosebita se vor dubla.

Pana la acest moment de cotitura pentru tendintele in materie de unghii, care ne aduce atat incantare, cat si un sentiment de neliniste, purtatoarele de manichiura deosebita vor putea apela cu incredere la modele de unghii metalice si la trendul Galaxy.

Modele de unghii metalice
Modelele de unghii metalice necesita putin efort din partea ta pentru realizare, intrucat cel mai elementar tipar este de a-ti aplica lac de unghii in nuanteā€¦metalice: auriu, argintiu si aramiu.Daca curiozitatea ta nu cunoaste limite, poti, pornind de la un stat basic de lac de unghii metalic, realiza adevarate bijuterii in manichiura.

Lac de unghii crackle negru/metalic, manichiura moonlight argintiu/negru, modele geometrice si manichiura French cu varful unghiei cufundat in particule stralucitoare reprezinta doar cateva dintre modelele testate si aprobate ca fiind senzatia sezonului rece.

Manichiura Galaxy
Manichiura Galaxy, desi inrudita cu modelele de unghii metalice, abordeaza o dinamica diferita si se pliaza intr-un alt context. Mai exact, acest tip de manichiura presupune realizarea pe fiecare unghie in parte, un model complex, impresionant, de constelatii.Pornind de la o baza de lac de unghii negru sau albastru inchis, ai libertatea de a combina particule stralucitoare de diferite dimensiuni, pete albe, rosii si albastre reprezentand stele si bineinteles, cateva accente metalice pentru un suflu de "miraculos".

Efectul este unul cu adevarat impresionant, asa cum veti putea observa si in galeria ce v-am pregatit-o. Desi mai greu de realizat, incarcata cu multa rabdare si o vointa de fier, poti realiza "layers" de pete de culoare si accente metalice pentru a reda un "haos organizat".Niciuna dintre aceste modele de manichiura nu discrimineaza in materie de forma sau lungime, astfel incat le puteti incerca cu incredere.

Alege-ti modelul potrivit si astepata-te la multe "like-uri", intrucat aceste modele de unghii metalice nu vor trece neobservate.

sursa: intrefete.ro
Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View