Life & Style > LifeStyle

Divele Hollywood-ului, readuse la viata intr-o reclama la parfum

(1/1)

Pamico:
Divele Hollywood-ului, readuse la viata intr-o reclama la parfum

Divele Hollywood-ului, Marilyn Monroe, Grace Kelly si Marlene Dietrich au fost readuse la viata pentru cea mai noua campanie de promovare a parfumul Dior, a carui imagine este Charlize Theron.Grace Kelly, Marilyn Monroe si Marlene Dietrich apar pe ecran, alaturi de actrita originara din Africa de Sud, in reclama pentru parfumul J'Adore semnat de casa Christian Dior.

Realizatorii clipului au folosit efectele speciale pentru a o prezenta pe Theron, care se pregateste pentru o defilare de moda, in Sala Oglinzilor de la palatul Versailles. Conceptul promovarii are la baza alaturarea acestor style icons ale trecutului cu diva hollywoodiana a momentului, Charlize Theron, in ilustrarea faptului ca parfumul J'Adore inmagazineaza energia unui fashion show Dior si sex-appeal-ul specific al divelor epocii de aur.

Reclama J'Adore Dior sugereaza exact sentimentul resimtit de oricare femeie care imbratiseaza moda pentru a impresiona si recurge la modelele trecutului intr-un omagiu adus frumusetii si senzualitatii retro.

"A fost incredibil de elegant si fantastic. Nu cred ca voi mai trai o asemenea experienta", a spus Theron:

sursa: intrefete.ro

You are not allowed to view links. Register or Login

Bonus !  ;D

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View