Currently:
  • Best Gaming Laptop 5 1

Hardware > Stiri IT Hardware

Best Gaming Laptop

(1/1)

Evo.sh.:
      O decizie foarte grea, poate chiar cea mai grea, pe care trebuie sa o faca fiecare gamer este : Ce Componente sa-mi pun pe consola de jocuri ( in cazul de fata pe laptop ) ? Aceasta intrebare are doua raspunsuri, fie iti alegi fiecare componenta in parte, fie cumperi un laptop deja configurat.
   
      In primul caz, desi multi oameni spun ca este o mare prostie, cumperi exact ceea ce sti ca ai pus in laptop, cu riscul ca unele componente sa nu functioneze 100% cu restul. Da, se poate intampla, de aceea cea mai bine solutie este sa cumperi un laptop deja confirat.

      In toate topurile de laptop-uri / desktop-uri, defapt in toate top 3-urile, exista faimosul AlienWare M18x, sau in general orice AlienWare. De ce? Simplu, AlienWare apartine de Dell, si se axeaza 100% pe gaming. Drept urmare au si laptop-uri foarte bune ( foarte bune! ). Cu toate astea, cel mai bun laptop de gaming este Battalion 101 X7200. Tin sa mentionez ca aceasta este doar parerea mea, si tineti cont si de faptul ca am citit destule review-uri, si am cautat prin zeci de topuri, si tot asa.

      De ce zic ca acest laptop este cel mai bun? NU pentru ca exceleaza pe fiecare componenta in parte, nu le are pe cele mai bune. Pentru ca pur si simplu la momentul actual 03.10.2012 este cea mai buna configuratie din punct de vedere al gaming-ului.

Specificatii:
- Carcasa : Battalion 101 X7200 17.3" Full HD 1920x1080 Widescreen LCD TFT Laptop w/eSATA port, Bluetooth (EDR), Fingerprint Security, Baterie Li-ion 6 Celule, Adaptor Universal AC Power - Cutie Neagra Originala.
- Procesor : Intel® Core™ i7 960 Processor (4x 3.20GHz/8MB L3 Cache).
- Placa Video : NVIDIA GeForce GTX 560M 1.5GB GDDR5 3D Video [X7200].
- Hard Disk : 500 GB 5400rpm Serial-ATA Super Slim Laptop Hard Drive.
- Placa Sunet : 3D Premium Surround Sound Onboard.
- Placa Retea : Built-in 10/100/1000 Mbps LAN [Laptop].
- Garantie : 1 An.

Nu exista, si nici nu o sa existe vreodata un laptop /  desktop de nota 10, iar singurul lucru care il impiedica pe acesta sa ia nota 10 este hard-disk-ul care este relativ mic.

You are not allowed to view links. Register or Login     
You are not allowed to view links. Register or Login
Sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Daca aveti alte pareri, va rog postati-le. Multumesc!

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View