ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: PixelDoctor  (Read 1261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3579
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
PixelDoctor
« on: August 02, 2011, 07:32:33 PM »
PixelDoctor - PixelDoctor este un program freeware si portabil, gandit sa identifice si sa repare pixelii blocati, adica acei pixeli care nu mai lucreaza.
Dezarhivati arhiva programului dupa care deschideti-l cu dublu click. In fereastra acestuia aveti mai multe optiuni, recomandat este sa dati click pe butonul Start Cycle Test – astfel monitorul calculatorului sau laptopului va fi testat in vederea indentificarii pixelilor morti –  operatia dureaza pana la un minut timp in care ecranul monitorului va avea diferite culori –  in tot acest timp trebuie sa observati daca suprafata acestuia este uniforma ca si colorit, daca observati pixeli inactivi retineti locul acestora pentru pasul urmator.
La pasul urmator PixelDoctor va incerca repararea pixelilor nefunctionali – operatia poate reusi sau nu, depinde de natura problemei ! In acest sens dati click pe butonul Start Local Therapy si trageti patratul care va apare pe ecran pe pixelul a carui reanimare se va incerca si asteptati rezultatul. Intre timp faceti si cateva "matanii" ca sa fiti siguri de reusita ! Succes !!!
You are not allowed to view links. Register or LoginForum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele