ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: OpenOffice - Office gratuit  (Read 1208 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
OpenOffice - Office gratuit
« on: August 02, 2011, 07:33:48 PM »
OpenOffice - Office gratuit - OpenOffice.org 2 este o un pachet echipat complet de programe de birotica, similar ca functionalitati cu MS-Office. OpenOffice.org 2 va acopera toate nevoile de procesare: texte, calcul tabelar, prezentari si multe altele. Poate, de asemenea, sa foloseasca formatele fisierelor MS-Office (.doc, .xls, .ppt), asa ca nu e nevoie sa va rescrieti munca. Mai mult, creaza si fisiere pdf.

Pentru cei care se simt aventurosi si vor sa anticipeze noutatile sau pentru contribuitorii care vor sa ajute la testare, a fost lansata versiunea publica Beta a OpenOffice.org 3, disponibila la adresa de mai sus. Dincolo de interfata grafica, este notabil si suportul pentru versiunea 1.2 a standardului ODF (Open Document Format) si posibilitatea de a deschide documente create cu Microsoft Office 2007 (.docx, .xlsx, .pptx, etc.), in plus fata de vechile formate binare din MS Office (.doc, .xls, .ppt, etc.).

OpenOffice.org 3.0 este prima versiune care va rula pe Mac OS X fara X11 si va avea aspectul nativ al aplicatiilor Aqua. Va introduce suport VBA partial petru aceasta platforma si se va integra cu API-urile de accesibilitate ale Mac OS X.
You are not allowed to view links. Register or LoginForum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele