Currently:
  • Esentele tari se tin în penisuri mici 5 1

Zambiti va rog > Funny Diverse

Esentele tari se tin în penisuri mici

(1/1)

Pamico:
Esentele tari se tin în penisuri mici   :o

Conform unui studiu publicat în tabloide, barbatii români stau foarte prost la capitolul „lungimea penisului”, fiind pe ultimul loc, în Europa. Mai exact, marimea medie este de 12.73 de centimetri si asta în stare de functionare. Ca sa va faceti o idee, ungurii sunt lideri (16.57 de centimetri). Nu stiu exact cum s-au facut masuratorile si cu ce aparate, cert e ca se impunea un reportaj pe aceasta tema.Am început cu un pensionar, care a ramas socat de lungimea medie: „Eu stiam ca stam mai bine, la capitolul asta. Nu eram undeva pe la 18?”, m-a întrebat omul, lungime greu de atins de un singur român, fiind nevoie de doi, pentru aceasta performanta. Poate si din cauza asta se prefera sexul în grup. Stiti cum se spune: „Unde-s doua, lungimea creste!”. L-am lasat încercând sa-si aduca aminte daca era si vina lui, pentru acest loc rusinos, si am intrat în vorba cu un domn sahist, care a pus totul pe seama conspiratiei mondiale: „Nu cred asa ceva! Sigur e un top facut de straini, care au vrut sa-si bata, din nou, joc de noi. S-au învatat sa spuna orice despre noi, pentru ca nu avem un presedinte care sa reactioneze la atacurile externe”. Cred ca trebuie sa intervina Basescu, în problema asta a lungimii, si sa apere imaginea penisului românesc, în care s-a aruncat cu noroi, în mod nedrept.

O blonda grasuta s-a înrosit, în prima faza, dar nu era socata de locul din clasament: „Sa stii ca asta nu e un criteriu care ma intereseaza pe mine, la un barbat”. Femeia aprecia mai mult sufletul, marturisind ca nu masurase un penis în viata ei, nici macar din priviri, multumindu-se, în general, cu putinul pe care-l avea.
„Pai, si daca e mic, cum spui tu, ce ai vrea sa fac? Sa te desparti de baiat, din acest motiv? Important e sa fie atent cu femeia si sa n-o omoare cu bataia, cum, din pacate, se întâmpla la noi. Lasa-l dracu’ de penis mic!”, mi-a marturisit o doamna, care, daca s-ar face un clasament al tâtelor, ne-ar trage mult în sus. Si uite asa ajungem la concluzia a doua, dupa aia cu sexul în grup. Masculii le umfla ochii nevestelor de nervi, în primul rând, dar si pentru ca acestea sa nu aiba o idee clara despre marimea organului.

Un nene, care îsi îndesase în buzunarul de la sacou o sticla de bere la doi litri, ramasese cu gura cascata: „În primul rând, vreau sa te întreb si eu pe mata ceva. Cine a stat sa masoare asa ceva, în toata Europa asta? Adica noi chiar suntem cei mai prosti si aici?”. Din nou prindea contur ideea ca guvernul mondial din umbra si-a bagat coada. „Dom’le, nu vezi ca ne fac femeile curve, iar despre noi spun ca n-avem mai nimic în chiloti? Mai au sa ne faca impotenti si gata!”, a încheiat barbatul, convins ca ungurii ne-au stricat imaginea si în domeniul sexului, mai ales ca s-au pus primii în topul lungimii.

continuarea aici: You are not allowed to view links. Register or Login

vlavi:
Doamne, cât am putut râde! die
Paul, Pune-l ?i la noi. Î?i las linkul dincolo, la MP ca s? nu te mai r?t?ce?ti.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View