GSM - Telefoane > Nokia

NOKIA 500 – PREZENTARE

(1/1)

Pamico:
NOKIA 500 – PREZENTARE

You are not allowed to view links. Register or Login           

Nokia a lansat clipul de prezentare pentru Nokia 500, noul telefon “bun la toate” al companiei. Atractia principala pentru acesta este multitudinea de functii pe care o indeplineste la un pret care incepe de la 150 de Euro.

Telefonul ruleaza Symbian Anna, include o noua versiune a Hartilor Ovi si este laudat pentru browser-ul Web mai rapid. Are o camera de 5 megapixeli, care poate si inregistra video, iar ecranul este tactil capacitiv de 3,2 inci, insa rezolutia nu trece de 640 x 360 pixeli.

“Motorizarea” este facuta prin “cel mai rapid procesor Nokia existent”, de 1GHz, ceea ce nu e de trecut cu vederea. Memoria interna ajunge la 2GB, cu posibilitate de extindere pana la  32GB prin micro SD.

Bineinteles, impatimitii de social media au acces la retelele de socializare rapid.

Oricum, atentie la folosirea intensiva, bateria are o autonomie de 6 ore in conversatie si de aproape 500 ore in stand-by.

Nokia 500 va fi disponibil incepand din al treilea trimestru al acestui an, adica exact cand lumea intreaga va fi cu ochii pe smartphone-urile cu Windows Phone.  You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View