Currently:
  • Poveste emotionanta: Un câine orb, ajutat de un alt câine 5 1

Lumea Animalelor > Discutii & Articole

Poveste emotionanta: Un câine orb, ajutat de un alt câine

(1/1)

Pamico:
Poveste emotionanta: Un câine orb, ajutat de un alt câine

Poveste emotionanta într-un oras din Marea Britanie. Un câine îsi însoteste pretutindeni prietenul orb, un Dog German care si-a pierdut vederea în urma cu câtiva ani.Povestea lui Lily si a lui Maddison a impresionat o lume întreaga. Cele doua sunt prietene de câtiva ani si locuiesc într-un adapost apartinând Dogs Trust.

Lily, în vârsta de 6 ani, a orbit pe când avea doar un an si jumatate. I-au crescut genele în ochi, o boala misterioasa, care i-a furat vederea definitiv. Pentru ca nu poate sa se orienteze în spatiu, Lily este însotita ?i ghidata, de cinci ani, de cea mai buna prietena a sa, Maddison, o catelusa din aceeasi rasa.

Cele doua sunt de nedespartit, Maddison având grija de Lily în fiecare moment si fiind foarte atenta ca buna ei amica sa nu pateasca ceva.

"Lily si Maddison sunt prietene foarte bune. Daca sunt afara, Maddison preia conducerea si Lily sta aproape si o atinge, pentru a sti pe unde sa mearga. Este emotionant sa vezi acest lucru", a spus Louise Campbell, managerul adapostului.

Cele doua patrupede au ajuns la centrul de animale dupa ce stapânul lor nu le-a mai putut tine.

sursa: mediafax.ro & dailymail.co.uk

vlavi:
Diminea?? am citi povestea celor doi câini ?i m-a impresionat foarte tare. m? gândeasc c? ei, câinii sunt socoti?i ca fiind r?i la suflet. Dar câte o poveste de-asta te face s? te întrebi care-i om ?i care-i câine?!

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or LoginDiminea?? am citi povestea celor doi câini ?i m-a impresionat foarte tare. m? gândeasc c? ei, câinii sunt socoti?i ca fiind r?i la suflet. Dar câte o poveste de-asta te face s? te întrebi care-i om ?i care-i câine?!

--- End quote ---

Pentru ca din pacate se porneste de la o premiza gresita, ca asa e omul ! Daca se intampla un caz mai aparte, gata incepem sa generalizam. Sunt niste animale minunate ! Nu degeaba li se spune "cel mai bun prieten al omului" ! Chiar este o poveste impresionanta. Si nu e singura, mai sunt multe. Dar cum se intampla mai tot timpul, despre lucrurile bune auzi mai rar, sau deloc, din pacate !   ???

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View