Life & Style > LifeStyle

Agonie si extaz, tocurile inalte sunt ca un orgasm

(1/1)

Pamico:
Agonie si extaz, tocurile inalte sunt ca un orgasm

Tocurile inalte lungesc piciorul, flateaza si adauga eleganta, nu este de mirare ca femeile adora sa le poarte. Designer-ul Christian Louboutin insa, este de parere ca pantofii cu toc inalt au un un efect mult mai puternic asupra femeilor si a libidoului acestora.Tocurile inalte lungesc piciorul, flateaza si adauga eleganta, nu este de mirare ca femeile adora sa le poarte. Designer-ul Christian Louboutin insa, este de parere ca pantofii cu toc inalt au un un efect mult mai puternic asupra femeilor si a libidoului acestora.

El considera ca elementul sexual al tocului inalt consta in arcuirea piciorului. Aceasta fiind pozitia exacta a piciorului unei femei cand are orgasm. Astfel, atunci cand iti pui piciorul intr-un pantof cu toc inalt, te pui in posibilitatea unei situatii orgasmice.

In ciuda faptului ca Louboutin creeaza pantofi cu tocuri dureros de inalte, care costa sute de lire – cel mai popular model fiind cel de 15 cm – pantofarul francez este de parere ca femeile sunt dispuse sa indure suferinta. “Exista un element de seducere in pantofii care nu sunt disponibili pentru barbati”, spune designer-ul, “o femeie poate fi sexy, incantatoare, spirituala sau timida in perechea ei de pantofi ”.

Pantofii barbatesti exprima fie eleganta, fie avutie, nu se joaca cu caracterul intern. Probabil din acest motiv femeile sunt fericite sa poarte pantofi durerosi.

Oricare ar fi cauza, Louboutin, creeaza pantofi de 30 de ani si a vandut peste 600,000 de perechi, asa ca putem fi sigure ca isi cunoaste bine piata.

Se spune ca autoarea Danielle Steele ar avea 6,000 de perechi de pantofi Loubutin, iar actrita Blake Lively ar fi cumparat 40 de perechi de pantofi odata, iar Victoria Beckham a purtat pantofi Louboutin, facuti la comanda, pe durata intregii sarcini cu bebelusa Harper.Louboutin, care a scris o carte devotata creatiilor sale, a declarat: “Victoria are o atitudine de genul: Iata-ma! Ea nu arata ca si un soricel gata sa se ascunda. Atitudinea sa este activa si simtul de stil este puternic. Ea se expune. Ea este o actrita in propria viata si din acest motiv foarte multe persoane o iubesc si o respecta”.

sursa: stilfeminin.ro

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View